Багима седнете 30 * 5 * 5 Ремен За Виткање На Тетивата Пренослив Прилагодлив Врата За Седење Вежбање Асистент За Вежбање Абдоминален Тренер За Домашно Вежбање Работа ?
  • Неодамнешно

Багима седнете 30 * 5 * 5 Ремен За Виткање На Тетивата Пренослив Прилагодлив Врата За Седење Вежбање Асистент За Вежбање Абдоминален Тренер

DEN 1518.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно за поставување : софистицираниот дизајн го прави уредот лесен за употреба за секого Не користете го овој уред со стаклени врати бр. Лесно за поставување : софистицираниот дизајн го прави уредот лесен за употреба за секого. Не користете го овој уред со стаклени врати. Ајне дикере, гебоген, ручфесте, геполстерте Шаумстофполстерунг мит хохер Дихте биет ајне бекем Фу одер к челунтерст цунг. Опрема за вежбање : лентата за виткање на тетивата е совршена опрема за вежбање на половината и стомакот за да ви овозможи подобро да вежбате формулар за седење со ставање на стапалата на подот и максимизирање на активирањето на вашите основни флексори на стомакот и колкот. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Едноставен за употреба на која било затворена врата ставете лента покриена со пена на едната страна од вратата, лизнете го ременот во клинот на вратата или под вратата, така што капачето ќе притисне нагоре на спротивната страна. Лесно за поставување : софистицираниот дизајн го прави уредот лесен за употреба за секого. Не користете го овој уред со стаклени врати бр. Лесно за поставување : софистицираниот дизајн го прави уредот лесен за употреба за секого. Не користете го овој уред со стаклени врати. Ајне дикере, гебоген, ручфесте, геполстерте Шаумстофполстерунг мит хохер Дихте биет ајне бекем Фу одер к челунтерст цунг. Опрема за вежбање : лентата за виткање на тетивата е совршена опрема за вежбање на половината и стомакот за да ви овозможи подобро да вежбате формулар за седење со ставање на стапалата на подот и максимизирање на активирањето на вашите основни флексори на стомакот и колкот. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Едноставен за употреба на која било затворена врата ставете лента покриена со пена на едната страна од вратата, лизнете го ременот во клинот на вратата или под вратата, така што капачето ќе притисне нагоре на спротивната страна. Повеќекратна употреба : 4 докажани начини за користење. Тренирајте во секое време, насекаде и не дозволувајте вашата околина да ги ограничи вашите тренинзи! Користете за обратни крцкања, кревање нозе, стомачни вежби, класични крцкања, крцкање и многу повеќе! Машината за виткање на тетивата е погодна за фитнес ентузијасти од сите возрасти. Премиум материјали : навистина цврста помош за седење! Централната лента на Лентата за Виткање На Тетивата е изработена од челик за максимална стабилност и контрола.

Material:
Textile belt, rubber, and steel pipe
Colour:
Black
Size:
29.7cm
Function:
Sit-ups, exercise the abdomen, no need to install, light and portable
Design:
Adjustable size
Package List:
1* Sit-up Aid:
Notice:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.: