Zrqyhn LED 2M светлосен прекинувач кабел 3 бојата затемнет универзален 2 светла за полнење со боја USB ламба за напојување за ламба на отворено дома
  • Неодамнешно

Zrqyhn LED 2M светлосен прекинувач кабел 3 бојата затемнет универзален 2 светла за полнење со боја USB ламба за напојување за ламба

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добар материјал, користи трајна поддршка за ПВЦ, добар ефект на изолација, цврстина и издржливост, за да се обезбеди вашата безбедна употреба и да има долг животен век Погоден метод на инсталација, треба само да се инсталира според чекорите за работа, лесно можете да го контролирате. Ефективно, може да се користи како кабел за напојување за да ги замените истрошените или оштетените жици за да помогнат во продолжувањето на животот на ламбата и да му дадете на вашата ламба нов закуп на живот. Широк спектар на апликации, тој е погоден за USB -ламби, 2 светла за полнење во боја, живи светла, светлосни ленти, растителни светла и може да се користат како затемнувач на прекинувачот за ламби со напон од 5 V. Мала големина, лесна и преносна, може лесно да се инсталира и управува и нема да заземе дополнителен простор или да носи дополнителна тежина. Добар материјал, користи трајна поддршка за ПВЦ, добар ефект на изолација, цврстина и издржливост, за да се обезбеди вашата безбедна употреба и да има долг животен век. Погоден метод на инсталација, треба само да се инсталира според чекорите за работа, лесно можете да го контролирате. Ефективно, може да се користи како кабел за напојување за да ги замените истрошените или оштетените жици за да помогнат во продолжувањето на животот на ламбата и да му дадете на вашата ламба нов закуп на живот. Широк спектар на апликации, тој е погоден за USB -ламби, 2 светла за полнење во боја, живи светла, светлосни ленти, растителни светла и може да се користат како затемнувач на прекинувачот за ламби со напон од 5 V. Мала големина, лесна и преносна, може лесно да се инсталира и управува и нема да заземе дополнителен простор или да носи дополнителна тежина.

Item Type:
LED Light Dimming Power Supply USB Cable
Material:
PVC
Product Length:
Approx. 2m / 6.6ft
Voltage:
5V
Weight:
Approx. 55g / 1.9oz
Button Control:
Light Enhancement, 3 Color Dimming, Light Reduction, Light Switch
Power Interface:
USB
Application:
It is suitable for USB desk lamps, 2 color fill lights, live lights, light strips, plant lights, and can be used as a dimmer switch line for lamps with a voltage of 5V.
Package List:
1 x USB Power Cord:
1 x Manual:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :