Држач и Држач за боксови За Кулпад Наследство СР - Соларна Рејува Велосипедска Монтажа , Држач За Велосипеди Со Банка За Соларна Енергија, Светла и Рог За Кулпад Нас?
  • Неодамнешно

Држач и Држач за боксови За Кулпад Наследство СР - Соларна Рејува Велосипедска Монтажа , Држач За Велосипеди Со Банка За Соларна Енергија, Светла

DEN 639.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⚓ [БЕЗБЕДНИ и ЗДРАВИ] безбедни загради со силиконски влошки го одржуваат вашето Наследство СР безбедно и заштитено преку кој било терен за велосипедизам ПРИЛАГОДЛИВИТЕ држачи ви овозможуваат лесно да се монтирате на рачките! Навалете се под кој било агол за да го видите екранот На Вашиот Наследен СР. Пристапете до вашата музика или ГПС додека возите!. ? [НАПОЈУВАЈТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД] Наполнете го Вашето Наследство СР во движење користејќи ЈА ЕНЕРГЕТСКАТА БАНКА 4000m Ah, за да не останете без струја дури и на долго возење!. ? [Соларно ПОЛНЕЊЕ] технологијата ЗА СОЛАРНО ПОЛНЕЊЕ ја претвора сончевата светлина во полнење за внатрешната батерија додека не се користи, нема потреба да го приклучувате Држачот За Велосипед во ѕид во секое време!. ? [АЛАРМИРАЊЕ ХОРН] Вклучува копче за рог за пристап ДО ЗВУЧНИКОТ 130d B-лесно ќе ги предупреди другите дека има дојдовен велосипедист! Изберете од 5 различни звучни ефекти!. ? [LED СВЕТЛИНА] Две ултра светли Led Диоди ЈА ОСВЕТЛУВААТ вашата патека за време на ноќното возење, со 3 корисни режими : ВИСОКИ, НИСКИ и СТРОБ. ⚓ [БЕЗБЕДНИ и ЗДРАВИ] безбедни загради со силиконски влошки го одржуваат вашето Наследство СР безбедно и заштитено преку кој било терен за велосипедизам. ПРИЛАГОДЛИВИТЕ држачи ви овозможуваат лесно да се монтирате на рачките! Навалете се под кој било агол за да го видите екранот На Вашиот Наследен СР. Пристапете до вашата музика или ГПС додека возите!. ? [НАПОЈУВАЈТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД] Наполнете го Вашето Наследство СР во движење користејќи ЈА ЕНЕРГЕТСКАТА БАНКА 4000m Ah, за да не останете без струја дури и на долго возење!. ? [Соларно ПОЛНЕЊЕ] технологијата ЗА СОЛАРНО ПОЛНЕЊЕ ја претвора сончевата светлина во полнење за внатрешната батерија додека не се користи, нема потреба да го приклучувате Држачот За Велосипед во ѕид во секое време!. ? [АЛАРМИРАЊЕ ХОРН] Вклучува копче за рог за пристап ДО ЗВУЧНИКОТ 130d B-лесно ќе ги предупреди другите дека има дојдовен велосипедист! Изберете од 5 различни звучни ефекти!. ? [LED СВЕТЛИНА] Две ултра светли Led Диоди ЈА ОСВЕТЛУВААТ вашата патека за време на ноќното возење, со 3 корисни режими : ВИСОКИ, НИСКИ и СТРОБ. Со Соларната Подмладување Велосипед Планината, не само што може да се задржи себе си заштитени на вашиот велосипед со моќен LED светлина и рог, сега можете да ги Задржи Вашето Наследство СР обвинет и заштитени, како и.