Шевроро Дрвена Кутија Со Капак Со Шарки Богатство Меморија На Градите Зачувување На Хоби Рустикален Украсен Архивски Организатор Накит Ситници За Гаџети Спомен К?
  • Неодамнешно

Шевроро Дрвена Кутија Со Капак Со Шарки Богатство Меморија На Градите Зачувување На Хоби Рустикален Украсен Архивски Организатор Накит Ситници

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГРОЗДОБЕР КОВЧЕГ СО БОГАТСТВО ; Дрвена Кутија За Спомен, Украсна Дрвена Кутија Гроздобер Рачно Изработена Занаетчиска Голема Дрвена Кутија со Брава и Клуч за Кутија за Складирање Подароци За Накит и Домашен Декор ДЕКОРАТИВНА ДРВЕНА КУТИЈА ; организатор на дрвени кутии за складирање занаети, ковчези со богатство или кутии за накит со заклучување и клучеви, користете како кутија за алатки за завртки или навртки,парични пари или кутија за монети, држач за карти за играње,мемориски датотеки или кутија за услуги,колекција за спомен на хоби, пристоен декоративен изглед. КУТИЈА ЗА МЕМОРИЈА НА БОГАТСТВО ; вашите идеални повеќенаменски дрвени кутии за складирање збирки богатства и ценети предмети, како што се сувенири за дипломирање,подароци за роденден и семејни фотографии,апчиња,контејнери за писма на родители;. Гроздобер ДРВЕНИ КУТИИ; Погоден За складирање на различни накит како што се обетки, приврзоци, глуждови, ѓердани, нараквици и многу повеќе. Направено од дрво, безбедно, професионално и цврсто, кутијата за складирање дрво може да ја издржи вашата долгорочна употреба. КУТИЈА ЗА ГРАДИТЕ СО БОГАТСТВО ; Ретро и едноставен дизајн, може да биде како мемориска кутија за спомен или како персонализирана кутија за накит или кутија за подароци. Професионална и сигурна дрвена кутија за складирање со капак може да ги задржи предметите во неа и побезбедно за подобро користење. Описова е добро дизајнирана дрвена кутија. Направено од дрвени материјали, безбедно и цврсто, за да се намали ризикот од кршење при директно ставање на накитот во рачен багаж или куфери. Со доволно простор за складирање, може да складира обетка, нараквица, ѓердан, итн, ова е практичен организатор на накит кој ќе ви донесе поголема погодност.