Rowenta Совршен Про Нерѓосувачки Челик Плоча Пареа Станица За Облека Со Резервоар За Вода 1.1 Литар Капацитет, Отстранлив Резервоар 1800 Вати Пеглање, Ткаенина Пароброд, ?
  • Неодамнешно

Rowenta Совршен Про Нерѓосувачки Челик Плоча Пареа Станица За Облека Со Резервоар За Вода 1.1 Литар Капацитет, Отстранлив Резервоар 1800

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памук/Волна/Поли/Вискоза/Свила ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ : измазнете ги работите со излезот на пареа со голема моќност : 430 гр /мин. Елиминирајте ги тешките брчки во вашата облека, оставајќи ги да изгледаат уредно свеж крај. ПРЕЦИЗНОСТ : исправете ги работите со прецизниот врв, совршен за јаки, манжетни и други тешко достапни области на вашата облека, обезбедувајќи полиран, професионален изглед. ЗАШТЕДА НА ВРЕМЕ : искусете ја слободата да знаете дека имате Совршена Моќ на Пареа за брзо и лесно измазнување на сите брчки или набори. Напојувајте преку купот за перење 2 пати побрзо. НЕПРЕКИНАТИ СЕСИИ : големиот отстранлив резервоар за вода и интуитивните контроли го олеснуваат рационализирањето на процесот на пеглање, така што можете лесно да се справите дури и со најголемите купишта алишта и да се грижите за вашата најделикатна облека. ПРАКТИЧНО : Интелигентно дизајнирајте со практични карактеристики како што се системот за безбедносно заклучување лесен за употреба и складирање на кабелот за пареа.