ПРЕТИЗУМ Мини Бамбус Кошница Суета Маса Во Собата Ткаени Кошница За Складирање Со Капак Ткаени Корпи Boxан Кутија Суета Послужавник Зеленчук Кошница Ткаени Кошеви ?
  • Неодамнешно

ПРЕТИЗУМ Мини Бамбус Кошница Суета Маса Во Собата Ткаени Кошница За Складирање Со Капак Ткаени Корпи Boxан Кутија Суета Послужавник

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластика РАЧЕН ДЕКОР ?МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА КОШНИЦА За БЕРЕЊЕ Мини Бамбусова Корпа Ткаена Корпа Пренослива Ткаена Корпа За Складирање Бонбони. ПОСЛУЖУВАЊЕ ПОСЛУЖАВНИК КРУГ Исклучителна Изработка, Педантна За Секој Детал, Давајќи Му Шик и Елегантен Изглед. Бамбус Ткаени Кошница Мини Кошница Бонбони Кошница Ткаени Преносни Ткаени Кошница. ВЕГЕТАРИЈАНСКА ЛЕНТА Може да се Закачи на Ѕидот за Да се Олесни Складирањето и Пронаоѓањето На Сите Работи по Користењето На Велигденската Забава. Неговиот Едноставен И Рустикален Стил ќе Се Загрее и Убавина Во Вашиот Дом. Исто Така, Ви Обезбедува Украсна Корпа За Велигденски Јајца. ТКАЕНА КОРПА со КАПАК користи бамбусови корпи за складирање држачот за складирање е изработен од врвен материјал, кој може да издржи долготрајна употреба. КОРПИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ со КАПАК Мултифункционални, добри перформанси за складирање, тоа е убава корпа за складирање за дома. Погодно за чување јајца, овошје, зеленчук, закуски и многу повеќе. Список на пакети 1 х Карактеристики на ткаена корпа-Користејќи висококвалитетни и издржливи материјали, цврсти и практични, со долг работен век ткаена висечка корпа. - Големина : 10, 00Х7, 30Х7, 30см/3, 93Х2, 87Х2 мултифункционална кошница за подигање. - Може да се закачи на ѕидот за да се олесни складирањето и пронаоѓањето на сите работи по велигденската забава користејќи корпа за складирање рикер. - Боја : Како Што Е Прикажано плетени канти за складирање-Уредни и уредни, едноставно е дизајнирано и погодно за чување на вашите сарафани.