Алуминиумски фолии заптивки на капаци за полнење на непреси -парчиња, вертуо, вертуолин, Вертуо Плус, Вертуо Следно, Еволуо и Делоги Енв.
  • Неодамнешно

Алуминиумски фолии заптивки на капаци за полнење на непреси -парчиња, вертуо, вертуолин, Вертуо Плус, Вертуо Следно, Еволуо и Делоги

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100 капаци за капаци на алуминиумска фолија за пополнување на чаши Nespresso Vertuo, компатибилни со : Nespresso vertuoline, Vertuo Plus, Vertuo Next, Evoluo, Pods на Env env env и капсули за еднократно користење Заштедете пари на омиленото кафе со повторно користење на истата чаша одново и одново. Намалете го отпадот со капсули за еднократно вертуинско и заштитете ја околината од загадување. Запечатената капа на алуминиумска фолија може да изгради поголем притисок од не'рѓосувачки челик или пластичен капак за да ви даде побогата и поцелосна крема. За најдобри резултати, користете само многу фино мелено кафе!. Не се согласувајте за скапи капсули за кафе на Nespresso Vertuoline кои ја загадуваат планетата и ви го кршат џебот. Намалете го отпадот со капсули за еднократно вертуинско и заштитете ја околината од загадување. Заштедете пари на омиленото кафе со повторно користење на истата чаша одново и одново.