3 парчиња загреана трепкач за трепки, Триколор Електрични трепки за трепки, безбедносен дизајн, со двојна подлога за виткање на силикони, за жени кои траат долготра?
  • Неодамнешно

3 парчиња загреана трепкач за трепки, Триколор Електрични трепки за трепки, безбедносен дизајн, со двојна подлога за виткање на силикони,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Chic Design : Овој електричен карач за трепки е компактен и лесен со 1,14*5*1,45 инчи, што го прави како кармин, така што е лесно да се стави во козметичката кеса Можете да го носите каде и да одите, за да можете да ги извадите трепките во секое време и да ја одржувате вашата убавина во секое време. Брзо поставување : Електричен карач за трепки Брзо загревање за 10 секунди, проширената подлога за брзо греење на виткање може да контактира со повеќе трепки и има доволно топлина за да ги витка трепките за кратко време, заштедувајќи време, долготрајни виткање на трепките цел ден (батеријата не е вклучена) . Трајни природни трепки : Електричниот карач за трепки што трае лесно навивање на трепките, за да бидеме природно кадрави, долги и стереоскопски шармантни трепки, со секоја единствена камшик во совршен камбер, ви овозможува долготраен ефект на кадрава камшик во текот на целиот ден. Лесно за носење : Овој електричен карач за трепки е компактен, лесен, што го прави како кармин, па затоа е лесно да се стави во козметичката кеса, каде и да одите, можете да го земете каде и да одите леле, за да можете да го извлечете вашиот трепки во секое време и одржувајте ја вашата убавина во секое време. Практични подароци : Погоден подарок за алатка за шминка за loversубителите на Денот на вineубените, Денот на благодарноста, Божиќ, за роденден, можете да му го дадете на мајка ти, сестра или девојка, што може да ја зголеми врската помеѓу вас.

Colour:
Pink, blue, green
Material:
ABS
Size:
13 * 3.5cm / 5.12 * 1.38
Method of use:
1. Open the battery compartment, put 2 AAA Batterien.:
2. To switch ON:
'ON', the display lights, pink silicone thermal pad to bleach can be used, after about 15 seconds.
3. With push-pull cleat live eyelash 2-3 seconds, eyelash can be rolled up.:
4. Close the switch, complete an operation.:
Package including:
3 * Electric Eyelash Curler (No Battery):
Warm notice:
Please allow a little error on the size due to manual measurement.:
The colors may exist slight difference due to different screens. :