Фрижидер Со Голем Капацитет Ладен Котел Со Славина, 3 Мрежи Пренослив Пластичен Ладен Котел Со Голем Капацитет, Дозер За Домашни Пластични Пијалоци, За Дома, Кујна, ?
  • Неодамнешно

Фрижидер Со Голем Капацитет Ладен Котел Со Славина, 3 Мрежи Пренослив Пластичен Ладен Котел Со Голем Капацитет, Дозер За Домашни

DEN 894.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Надграден Дизајн Q : диспензерот За пијалоци со 3 оддели може да доживее 3 различни пијалоци одеднаш, што ќе ви овозможи среќно и уредно да уживате во сок, ладен чај, лимонада, млеко и црвено вино €Здрави и Без Мирис : Изработени од пп материјал за храна, без мирис, нетоксичен, отпорност на висока температура, без деформација. €Голем Капацитет Q : 3,5 L е еквивалентно на капацитетот од 10 шишиња конзервирани пијалоци, што е доволно за две лица за еден ден. Многу е погодно да додадете овошје и мраз со голем дијаметар. ●Отпорен На истекување● : славината има гумен прстен, кој е запечатен за да спречи блокирање и без истекување. Навртките за подигнување од двете страни на котелот заштедуваат напор и лесно може да се подигнат. ●Повеќенаменски● : ова ќе биде вашиот производ што мора да го имате цело лето и зима. Може да се користи во фрижидер, дневна соба, трпезарија, кујна, двор, забава, семеен собир итн. €Надграден Дизајн Q : диспензерот За пијалоци со 3 оддели може да доживее 3 различни пијалоци одеднаш, што ќе ви овозможи среќно и уредно да уживате во сок, ладен чај, лимонада, млеко и црвено вино. €Здрави и Без Мирис : Изработени од пп материјал за храна, без мирис, нетоксичен, отпорност на висока температура, без деформација.