8 парчиња Капаци Од Силиконски Тегли, Капаци Од Силиконски Контејнери За Уи Јогурт Шарени Капаци Од Тегли За Јоплаит Јогурт За Зачини Од Храна За Бонбони Против Про?
  • Неодамнешно

8 парчиња Капаци Од Силиконски Тегли, Капаци Од Силиконски Контејнери За Уи Јогурт Шарени Капаци Од Тегли За Јоплаит Јогурт За

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Содржина на пакетот : ќе добиете 8 парчиња капаци од силиконски тегли За Оуи Јогурт во 8 бои Доволна количина и богати бои за да ја задоволите вашата секојдневна употреба и замена. Ве молиме имајте предвид дека нашиот производ не е спонзориран или одобрен од, или поврзан со брендовите што ги одговара, вклучувајќи Оуи и Јоплаит. Премиум Материјали : нашите капаци од тегла се изработени од висококвалитетен силициум, издржливи и не се лесни за кршење или деформирање. Можете да ги користите со доверба долго време. Уникатен Дизајн : исечените капаци на контејнерите се дизајнирани со добра способност за запечатување, можат ефикасно да го изолираат контактот помеѓу воздухот и пијалокот, да ја одржуваат храната или водата чиста и нема лесно да ја истурат теглата. Дизајн за повеќекратна употреба : капаците на силиконската тегла шарени се еднократно и лесно се чистат, само користете вода или детергент и потоа исушете ги природно. Овој процес нема да потроши премногу од вашето време. Практичен Дизајн : овие капаци од тегла може да се користат во стаклени садови за чување закуски, бонбони, копчиња, зачини, зачини и многу повеќе.