Токешими Тркалезно Огледало 36 Инчно Четкано Сребрено Тркалезно Огледало За Бања За Ѕид Не ' Рѓосана Алуминиумска Легура Четкано Сребро Мат Метална Рамка Модерно О?
  • Неодамнешно

Токешими Тркалезно Огледало 36 Инчно Четкано Сребрено Тркалезно Огледало За Бања За Ѕид Не ' Рѓосана Алуминиумска Легура Четкано Сребро Мат Метална

DEN 3759.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нерѓосувачки Четкан СРЕБРЕН МАТ МЕТАЛНА РАМКА ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА ТРКАЛЕЗНО ОГЛЕДАЛО : Издржливата алуминиумска легура се комбинира со процесот на оксидација ја прави црната рамка со уникатна четка/мат текстура, повеќе метална, не-деформирана и не-рѓосувачка и потрајни од нерѓосувачки челик Нема да ' рѓосува во влажни средини. Хоризонтална / Вертикална инсталација. Користи ПРАКТИЧНИ И ДЕКОРАТИВНИ ЗАОБЛЕНИ РЕТРОВИЗОРИ : ДИМЕНЗИЈА (36°36 инчи, 0,8 инчи длабочина, дебелина од 2 инчи).Огледалото на црниот ѕид токешими има модерен, минималистички, изглед на фарма и индустриски стил,што е префектен додаток во вашата спална соба, бања,просторија за прав ,трпезарија,дневна соба, сала итн. ❥ЦВРСТО И 3слојно Пакување Од Пена : огледалото Со Четкано сребро Токешими е обезбедено со прилагодена 3слојна пена во картонска кутија ги помина сите ригорозни тестови, вклучително и паѓање, тест за удар, кој е многу цврст и осигурајте се да обезбедите огледала во совршена состојба за вас. ❥HD РЕФЕКЦИЈА И 5ММ СТАКЛО ОТПОРНО НА КРШЕЊЕ : огледалото Токешими усвојува 5-слојна технологија на плови за да обезбеди 1 : 1 реставрација на вистинска слика, без изобличување, брза дисперзија на магла и отпорна на корозија и не е лесно да се оксидира.Лесно за чистење. Професионален Тим за Услуги : ве молиме не двоумете се да контактирате со нас, НИЕ ЌЕ ви одговориме ВО рок од 24 часа ПОБРЗО и ние обезбедуваме целосен надомест или замена за квалитетот при пристигнувањето, вклучувајќи скршени, искривени и дефекти. Нерѓосувачки Четкан СРЕБРЕН МАТ МЕТАЛНА РАМКА ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА ТРКАЛЕЗНО ОГЛЕДАЛО : Издржливата алуминиумска легура се комбинира со процесот на оксидација ја прави црната рамка со уникатна четка/мат текстура, повеќе метална, не-деформирана и не-рѓосувачка и потрајни од нерѓосувачки челик. Нема да ' рѓосува во влажни средини. Хоризонтална / Вертикална инсталација. Користи ПРАКТИЧНИ И ДЕКОРАТИВНИ ЗАОБЛЕНИ РЕТРОВИЗОРИ : ДИМЕНЗИЈА (36°36 инчи, 0,8 инчи длабочина, дебелина од 2 инчи).