Swifties Трговија Патување Шминка Торбичка Пејач Албум За Навивачите Музика Љубовник Тоалет Торба Подароци За Жени Тинејџерка Пријатели Роденден Подарок Козметичка ?
  • Неодамнешно

Swifties Трговија Патување Шминка Торбичка Пејач Албум За Навивачите Музика Љубовник Тоалет Торба Подароци За Жени Тинејџерка Пријатели Роденден

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакување од 1, Големина На Производот : 10*7*2 во Се одликува со јасен, јасен, живописен дизајн. Нова Водоотпорна Ткаенина. Боја Двострано печатење. Совршена големина за одржување на сите ваши производи за убавина, совршена за секојдневна употреба, специјални прилики, складирање или патување. Одличен Подарок За Жени, Девојки, Сопруга, Мајка, Ќерка, Сестра, Тетка, Баба, Нана, Џиџи, Мими, Баба, Внука, Баба, Шеф Дама, Колега, Колеги, Адвокат, Доктор, Учител. Тоа Е Костум за Роденден, Свадба Годишнина, Денот На Наставниците, Медицински Сестри Ден, Денот На Вљубените, Денот На Мајката, Денот На Татковците, Денот на Благодарноста, Божиќ, Нова година.Оваа ставка не е наменета за употреба од деца 12 и под. Нашите производи се печатат од нас користејќи мастила со највисок квалитет, така што кесите за шминка се држат против нормална употреба. Овие чанти се одлични подароци кои се едноставни и извонредни.