Вер Убавина Патување Шминка Организатор, 4 Тркала Тркалање Систем, Лесен &засилувач; Пренослив, Алуминиумски Случај, Заклучување Кутија За Складирање, Пространи Ен?
  • Неодамнешно

Вер Убавина Патување Шминка Организатор, 4 Тркала Тркалање Систем, Лесен &засилувач; Пренослив, Алуминиумски Случај, Заклучување Кутија

DEN 161.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОКАЖЕТЕ ГО ВАШИОТ ПАМЕТЕН СТИЛ СО ОВАА ФУТРОЛА ЗА ПАТУВАЊЕ СО ШМИНКА на ТРКАЛА : оваа алуминиумска кутија за шминка е одлична идеја за подарок за жената во движење Куќиштето за шминка е изградено да трае со армирани челични агли, додека вградената рачка и четирите тркала ви овозможуваат да патувате лесно. Куќиштето секогаш ќе остане ладно, но сепак ќе ги заштити вашите најважни работи за убавина од каква било штета со надворешноста отпорна на топлина и рачката за повлекување/телескопирање за дополнителна удобност и зафат. КРАЈНИОТ ДОДАТОК за ВАШИТЕ КОЗМЕТИЧКИ ПОТРЕБИ : Чувајте ја вашата шминка безбедна во овој случај подготвен за патување со пространи прегради кои ви даваат простор за основни материјали за убавина. Се одликува со две горни и долни куќишта и пространи, лесни за лизгање, шест продолжни послужавници со отстранливи, прилагодливи разделувачи на послужавници. Дополнителен капак со отстранливо огледало обезбедува помал простор за шминка. ТОА Е ЗАКЛУЧУВАЊЕ ДРЖИ СЕ ШТО Е БЕЗБЕДНО : кутијата за шминка за шминка за шминка што може да се заклучи е совршено место за чување на вашата козметика, но исто така се удвојува како професионален комплет за шминкери. Кога станува збор за чување на вашата најскапоцена козметика, не сакате да ја оставите на отворено место каде што штетата може да биде предизвикана од топлина или прашина. Сега чувајте ја вашата козметика безбедна и заштитете ја од ргуубопитните очи. ЛЕСЕН, СТИЛСКИ И УДОБЕН СЛУЧАЈ ЗА ОРГАНИЗАТОР НА ШМИНКА за ТРКАЛАЊЕ : Со отстранлив систем за тркалање со 4 тркала од 360°, тој е дизајниран да носи, прикажува и патува со козметика, како и уредно да ја организира вашата коса, кожа и снабдување со нокти. Тркалата со мазно лизгање ви нудат слобода на движење додека патувате од едно до друго место без да кревате ништо. ДОБРО ДИЗАЈНИРАНА ФУТРОЛА за ШМИНКА : куќиштето нуди многу простор за чување на вашите омилени производи со два индивидуални плехови за продолжување. Вкупни димензии на горниот случај : (Lx Wx H) : 14.5", вкупни димензии на долниот случај : (Lx Wx H) : 14.