Кујнски Пренослив Острилка За Ножеви, 2 Опции За Острење Кои Помагаат во полирање, Острење и Поправка На Кујнски Ножеви, Враќање На Досадните Сечила, Професионален ?
  • Неодамнешно

Кујнски Пренослив Острилка За Ножеви, 2 Опции За Острење Кои Помагаат во полирање, Острење и Поправка На Кујнски Ножеви, Враќање

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Употреба на Острилка За Ножеви] Ознака Свртете Досадни Ножеви Остри-Прво, Грубо острење Ставете нож на првиот отвор за острење, користејќи мал притисок надолу, поминете го сечилото од петицата до неговата точка низ отворот. Повторете три до пет пати. И потоа, повторете го првиот чекор на вториот слот за острење за да го стартувате сечилото. [Острилка за кујнски Нож] Разноврсна И Лесна употреба-Само 3 удари со високо ефикасен острилка за ножеви ги прават старите ножеви исечени како сосема нови - за неколку секунди. ИДЕАЛЕН ЗА готвачки нож, месарски нож, ловечки нож, џебен нож и многу повеќе. (освен ножици и фини заби ножеви). [Најдобар Острилка За Нож] Заштедете Време И Пари-Дојдете Со Водич за острење. Брзо и ефикасно ќе ги поправите ножевите.Земете остар нож за брич за неколку секунди, ножевите ќе работат како new.It на совршен додаток во повеќето кујни! Заштедете пари за купување нов сет нож. [Избор на готвачи Острилка За Нож] Супериорни Перформанси На Острење-дијамантските и керамичките абразиви поминуваат 10.000 пати тест за употреба на терен. Направени со висококвалитетни материјали, ножевите ќе работат како нови.