Отмро 1Pcs 1/2 Тема 3 Начин Колектор Блок Сплитер Брзо Поврзување На Цревото За Воздух Сплитер, Спојка Компресор За Воздух Сплитер, Пневматски Компресор За Воздух Коле?
  • Неодамнешно

Отмро 1Pcs 1/2 Тема 3 Начин Колектор Блок Сплитер Брзо Поврзување На Цревото За Воздух Сплитер, Спојка Компресор За Воздух

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Големина q-Тип На Конец : G;3 Начин 1/2"; Боја : Сливер+Сина;Материјал : железо €Карактеристика q-Разделувач на Блок Со Колектор главно се користи за поврзување на повеќе споеви за снабдување со воздух за повеќе цевководи и една дупка за довод на воздух за дистрибуција на повеќе излези за воздух.Контролата и употребата на гасоводот се попогодни. ●Предност+-отворот за излез на воздухот На Сплитерот На Воздушниот Компресор може лесно да се прилагоди на кој било машки конектор,а најсоодветниот конектор може да се избере според вашите потреби;тврдоста на површината на производот е голема, отпорна на абење и отпорна на ' рѓа, а површината е замрзната и не е лесна за истекување. ●Лесно за инсталирање-Инсталирањето е лесно за вметнување или извлекување , Сите порти се во иста големина. ●Апликација€ - Спојката За Сплитер За Брзо Поврзување На Цревото за Воздух е широко користена за воздушни пумпи,цилиндри,компресори,вакуумски мотори итн. Тип на нишка : Г. Број На Дупки : 4 Начин. Големина : 1/2". Површинска обработка : никел. Материјал : железо. Опис оваа светла неонска светилка е компатибилна со : Индикаторски Светла, САМОСТОЈНО Пхб Коло, Arуино, Малина Пи,хоби,Научни Експерименти,Шарени Фрлања Проект,Леб,Т1 Т-1 Сијалица, Невидлива Црна Светлина;цврст и многу издржлив во користењето, обезбедуваат максимална цврстина и издржливост за долготрајна употреба.