Амсан Марвел Црна вдовица за роденденски сад за вечера - 8 чинии за вечера, 8 таблички за торта за десерт, 16 салфетки за ручек - Декорации за момчиња за деца, материјал?
  • Неодамнешно

Амсан Марвел Црна вдовица за роденденски сад за вечера - 8 чинии за вечера, 8 таблички за торта за десерт, 16 салфетки за ручек

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплетна забава поставена за 8 суперхерои : Овој пакет вклучува 8 чинии за вечера, 8 десертни плочи и 16 салфетки за ручек за да се осигурате дека ги имате сите потребни вечери за вашата забава за роденденска вдовица Трајни и удобни : Направено од висококвалитетен хартиен материјал, овој сет за вечера е за еднократна употреба, правејќи чистење ветре по завршувањето на забавата, додека исто така е доволно цврста за да ги задржите вашите партиски закуски и оброци. Ibrивотен дизајн : Со црвени и црни бои на црната вдовица, овој сет на забава има забавен и возбудлив дизајн кој е совршен за секој обожавател на универзумот Марвел, без разлика дали се дете, момче или девојче. Загарантирано е задоволството - или парите назад!. БЕСПЛАТНО ПАРТИНСКИ ПАРНЕР - Овој сет вклучува бесплатен планер за партии за да ви помогне да останете организирани и да бидете сигурни дека не пропуштите ниту еден дета detail за специјалниот ден на вашето мало. Комплетна забава поставена за 8 суперхерои : Овој пакет вклучува 8 чинии за вечера, 8 десертни плочи и 16 салфетки за ручек за да се осигурате дека ги имате сите потребни вечери за вашата забава за роденденска вдовица. Трајни и удобни : Направено од висококвалитетен хартиен материјал, овој сет за вечера е за еднократна употреба, правејќи чистење ветре по завршувањето на забавата, додека исто така е доволно цврста за да ги задржите вашите партиски закуски и оброци.