Божиќни налепници за трансфер на вода за нокти, 48 листови Gnimrahc DIY декорации за нокти за жени девојки Деца деца тетоважи за нокти обвивки за салон за нокти или Божиќн?
  • Неодамнешно

Божиќни налепници за трансфер на вода за нокти, 48 листови Gnimrahc DIY декорации за нокти за жени девојки Деца деца тетоважи

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

48 компјутери Божиќни тетоважи за нокти и една датотека за нокти : Постојат два примерока за да изберете Малите слики или целосните обвивки за нокти што ќе ги покриваат сите ваши нокти. Вклучувајќи Божиќни дрвја, ирваси, снегулка на венец, снежен човек, чорапи, sвона, капа, подарок, венец итн , правејќи ги ноктите сјајни и привлечни. Безбедни и еколошки материјали? Налепниците за пренесување на вода за нокти се изработени од врвен материјал, здрав и еколошки, нетоксичен невкусен. Лесен за употреба? Изберете ја образецот што ја сакате, а потоа отсечете ја, не заборавајте да го отстраните филмот прво пред да го потопите во вода. Впие во вода околу 10-20 секунди, декорациите ќе бидат одвоени од основата. Потоа, користете пинцети нежно лизнете ја налепницата до површината на ноктот лице нагоре и цврсто притиснете. Ако користите целосни завиткувања, ќе треба да ја полирате вишокот налепница со датотека за нокти. Нанесете го горниот палто за да може вашата уметност за нокти да трае подолго. Направете уникатни уметности за нокти со вашето семејство : Налепниците за пренесување на вода за трансфер на вода можат да бидат најдобри подароци за вашите деца, пријатели, мајка, вашата мајка, вашата сопруга дури и целото семејство, кои сакаат уметност и маникир. Забавувајте се со пријателите кога се собирате и забава, уживајќи во вашите сјајни нокти. Не само за уметноста на ноктите : Постојат многу мали декорации за нокти, совршени за совети за нокти/тонаил или нокти. Дури и ако сте нов стартер, можете да ја направите вашата уметност за нокти, исто така може да биде тужено во салоните за нокти. Можете исто така да ги користите за украсување на вашиот дом, рамка за фотографии, куќиште за мобилни телефони, очила, картички за фестивал/покани и уметност на телото.