Дифузер за арома на Rraeoy, автоматска арома машина, дифузер за спални соби, машина за спиење домашна арома, спреј за арома во кревет, wallидна монтажа/десктоп двојна упо?
  • Неодамнешно

Дифузер за арома на Rraeoy, автоматска арома машина, дифузер за спални соби, машина за спиење домашна арома, спреј за арома во

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Автоматски циклус - По поставувањето на менувачот, работете 6 часа, спијте 6 часа, циклус за возврат, мирисот продолжува, а мирисот е секогаш миризлив Како да се користи - може да се инсталира на wallидот, може да се користи на работната површина. Магнетна плоча, лесна за инсталирање и отстранување. Тивкото намалување на бучавата-Професионален дизајн за намалување на бучавата ве тера да спиете повеќе мирно. 3-брзински прилагодување - 1-брзинска сина светлина, трчајте 5 секунди, пауза 10 минути; 2-брзина-портокалова светлина, трчајте 5 секунди, пауза 7 минути; 3-степен-виолетова светлина, трчајте 5 секунди, пауза 3 минути. Улогата на машината за ароматерапија-го отстранува расположението, помага во спиењето, го подобрува квалитетот на воздухот, го отстранува мирисите, го чисти воздухот и ве тера да имате добро расположение. Функција : -3 нивоа на режим на употреба може да се прилагодат-само користете есенцијални масла (не вклучени)-може да се монтира на wallидот / може да се постави на работната површина-нежна атомизација, чувајте го мирисот - мала големина , не зафаќа простор, лесен за употреба - капацитет од 50 мл, широк спектар на корисници на употреба : Име : Есенцијални масла дифузери-10.

Name:
Essential Oils Diffusers
Size:
10.5*10.5*5cm / 4.1*4.1*2 inches
Water tank capacity:
50ML
Material:
PP/ABS
Scope of application:
shop, kitchen, living room, bedroom, office, beauty salon
Note:
We only sell aroma diffusers, excluding essential oils.:
Do not exceed the maximum water line when adding water:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will actively solve it for you.:
Your satisfaction is our unremitting pursuit. :