321 готово Книга За Благодарност, 2. 75х6 Џебна Големина 2 - Дел Без Јаглерод, Направен Во САД, Симпатичен Рачен Образец За Нарачка За Нарачка За Занаетчиски Бутик Бел/Жо?
  • Неодамнешно

321 готово Книга За Благодарност, 2. 75х6 Џебна Големина 2 - Дел Без Јаглерод, Направен Во САД, Симпатичен Рачен Образец За Нарачка

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ : Дизајниран И изработен во САД со премиум хартија и печатење ПРЕМИУМ ХАРТИЈА : луксузна хартија од 20 килограми-40% подебела од брошурите за прием на јаглеродни копии од продавниците за канцелариски материјали. ПРАКТИЧЕН РАЧЕН ДИЗАЈН : Секоја подлога содржи 50 големина на чековна книга (2,75 х 6 инчи.) белата/жолтата боја се поставува на цврста подлога од иверица за лесно рачно пишување. ТОЛКУ МНОГУ НАМЕНИ : Пренослив, рачен бележник за прием за занаетчиски бизнис, фотографи, угостители, пекари, бутици и многу повеќе. ПОЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДМЕТИ : Повеќе 321 готови предмети за бизнис (подарок сертификати, бележници, планер, ви благодариме картички и повеќе) at. 321дон нуди рачно изработена колекција на фини и функционални канцелариски материјал. Без разлика дали станува збор за секојдневни потреби или специјални настани, ние веруваме дека канцеларискиот материјал треба да биде убав колку што е практичен - верување што го инспирира секое парче што го создаваме. Од бележници за да ве организираме, до формулари за потребите на вашиот мал бизнис, до картички и покани да ја персонализирате вашата забава, имаме малку нешто за секого. Сите наши канцелариски материјал се гордо дизајнирани и печатени во САД, користејќи само најквалитетни материјали. Хартијата е премиум, печатењето е остра, дизајнот е функционален, а резултатот е производ горди сме што им го пренесуваме на нашите колеги љубители на хартија. Прелистајте ја продавницата, видете што има во продавницата и видете зошто нашите клиенти беснеат. Ние можеме да се поврземе со вашите потреби за канцелариски материјал за мали бизниси и ние сме тука да помогнеме! Од различни удобни форми без јаглерод, да ви се заблагодарам картички за пакување, за подарок сертификати за сезоната на празници, имаме се што ви треба за да го одржувате вашиот бизнис непречено.