Организатор На Долна Облека ЗА Фиоки ЛИСПА, Парчиња За Разделување Ткаенини За Преклопување На Корпи За Складирање На Корпи, Складирање На Долна Облека За Долна Об?
  • Неодамнешно

Организатор На Долна Облека ЗА Фиоки ЛИСПА, Парчиња За Разделување Ткаенини За Преклопување На Корпи За Складирање На Корпи, Складирање

DEN 1427.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Едноставно Поставување : Отворете и поштенски за да го користите веднаш Отпакувајте и преклопете назад за да се складирате веднаш кога не се користи. Лесно како пита. ●Се гушка Во Вашата Фиока Q : Нашите беспрекорни и модуларни кутии за дизајн ви овозможуваат слободно да комбинирате, мешате и совпаѓате повеќе кутии за целосно да го искористите просторот на фиоката. ●Издржлив Дизајн Q : Изработен од издржлива неткаена ткаенина со подобра отпорност на прашина, влага и кинење.не е лесно да се свитка, деформира или скрши. Конструкцијата што дише обезбедува циркулација на воздухот, го намалува мирисот на облеката и ја одржува свежината. Што Е Вклучено : Комплет од 4 : 1 х 6 хеланки, организатор на облека, 1 х 7-организатор на градник на оддел,1 х 24-организатор на чорапи, 1 х 8-организатор на шалови. Qultifunction_ склопувачки кутии за чорапи фиока организација сет се лесни за плакарот, спалната соба, полица, бања, гардероба, градите на фиоки, под кревет складирање. 4 Парчиња Поставете Фиока Организатор На Долна Облека, Парчиња Делител Ткаенина Преклопен Комода За Складирање Корпи Канти, Чување Градник Долна Облека Долна Облека Шалови Чорапикарактеристики : ●градници за складирање, долна облека, чорапи, вратоврски, шалови и така натаму.