Famiworths Еден Служат Кафемат за К чаша &засилувач; Земјата Кафе, Со Задебелени Букви, Една Чаша Кафемат, 6 до 14 мл. Пијалак Големини, Одговара На Патување Кригла, Класиче?
  • Неодамнешно

Famiworths Еден Служат Кафемат за К чаша &засилувач; Земјата Кафе, Со Задебелени Букви, Една Чаша Кафемат, 6 до 14 мл. Пијалак Големини, Одговара

DEN 758.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вашиот Совршен Кафемат За Мелено И Мешунко Кафе - овој апарат за кафе е компатибилен со К-Шолји и вклучува мелена корпа за повеќекратна употреба за да можете да ја сварите претпочитаната марка кафе во прав или чај Пијте шолја со која било големина помеѓу 6 и 14 мл за мазна шолја кафе за да го започнете денот. Неговата корпа во прав со голем капацитет може да собере повеќе кафе во прав (максимум 0,88 мл), што ќе ви овозможи да ја добиете највкусната шолја кафе или чај. Едноставни Контроли На Копчињата и Задебелени Букви - топла чаша кафе ќе биде подготвена за вас со притискање на копче. Задебелената поставка на овој апарат за кафе со една шолја активира уникатен процес на подготовка кој извлекува повеќе вкус и арома, што резултира со посилно, побогато кафе. Важно е да се напомене дека вкусот на кафето ќе варира во зависност од количината на кафе и вода што се користи. Прилагодете ги овие две количини според вашите желби за вкус. Компактна Големина и Совршена За Чаши Во Движење - овој мини апарат за кафе не зазема многу шалтер или простор во кабинетот и е лесен за транспорт, така што можете да го понесете со себе кога кампувате и патувате. Овој мал апарат за кафе располага со чаши за патување високи до 6,7 инчи и отстранливиот сад за капе може да собере целосна случајна пијалак за лесно чистење.