Адаптер за гас на шпорет на отворено шпорет, адаптер за резервоар за конвертор на шпорети за кампување за кампување за готвење пикник за кампување додатоци за опре?
  • Неодамнешно

Адаптер за гас на шпорет на отворено шпорет, адаптер за резервоар за конвертор на шпорети за кампување за кампување за готвење пикник за кампување

DEN 1385.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од алуминиумски легура материјал, издржлив и преносен Дизајн на прстен за лесна и брза врска. Конекторот за шпорет се користи за поврзување на стандарден рамен резервоар, печка од типот на магнет и факел за пламен на бутан. Со автоматска функција за затворање. Кога е поврзано со шише со долг резервоар, нема да протекува дури и шпоретот не е поврзан. Одличен додаток за горилници за кампување на отворено, горилник за пикник, итн. Направен од алуминиумски легура материјал, издржлив и преносен. Дизајн на сурн за лесна и брза врска. Со автоматска функција за затворање. Кога е поврзано со шишето со долг резервоар, нема да протекува дури и шпоретот не е поврзан. Грејт додаток за горилници за кампување на отворено, горилник за пикник, итн. Спецификација : Материјал : Алуминиум легура13м : 4,4 x 3cm / 1,7 x 1,2inchweight : приближно .5oxextension Tube : Материјал : Metal Package Вклучи : 1*Додатоци за шпорет на гас Имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор.

Material:
Aluminum Alloy
Z13M:
4.4 x 3cm / 1.7 x 1.2inch
Weight:
Approx. 40~45g / 1.3~1.5oz
Extension Tube:
Material:
metal
Package Include:
1*Gas stove accessories:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :