12 парчиња Пластични Разделувачи На Фрижидери Организатор Распределувач На Простор Во Фрижидер Прилагодлива Кутија За Складирање Фрижидер Разделувачи На Остават?
  • Неодамнешно

12 парчиња Пластични Разделувачи На Фрижидери Организатор Распределувач На Простор Во Фрижидер Прилагодлива Кутија За Складирање Фрижидер Разделувачи

DEN 221.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Еколошки : делителот е изработен од ЕКОЛОШКИ пп материјал, кој може да се користи со доверба и има долг работен век Телескопски Дизајн : пластичниот делител може да се прошири за да се сместат пошироки кутии за складирање, а ширината може слободно да се прилагоди според вашите потреби, што е многу погодно. Прицврстување При Прицврстување : делителот на кутијата за складирање е прицврстен на работ на кутијата со помош на прицврстување, што е цврсто фиксирано и е многу погодно за инсталирање и движење. Класифицирано Складирање : делителот може да ја подели вашата кутија за складирање на повеќе мрежи со различни големини според вашите потреби, што е погодно за организирање и складирање на различни предмети. Широка Примена : многу е погоден за кујна, работна соба, спална соба, бања, канцеларија и други места. Опис : Распределувачите На Просторот На Фрижидерот се совршени за организирање зачини, зеленчук, месо, сувомеснати производи, сирења, закуски, замрзнат зеленчук во вреќи и други прехранбени производи во фрижидер, замрзнувач, потрошен простор под кујнските ормари и максимизирање на складирањето во оставата, чајната кујна, организира храна ја чува на дофат на раката. Само лизнете го на вашата полица без алатки или друг хардвер.

Name:
Fridge Space Allocators
Material:
Plastic
Color:
Clear
Size:
As shown
Quantity:
12
Product List:
12 * Refrigerator Dividers:
Notes:
1. Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :