Божиќ висички украс, Yyoomi 3 пакет за украсување на новогодишни елки, кадифен санта/снежен човек/елки украси за приврзоци за забава за новогодишни елки за Божиќна дек?
  • Неодамнешно

Божиќ висички украс, Yyoomi 3 пакет за украсување на новогодишни елки, кадифен санта/снежен човек/елки украси за приврзоци за забава за

DEN 112.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одличен дизајн : 3 парчиња Божиќни симпатични кукли, 3Д модел Дизајн карактер : Дедо Мраз, Снежен човек, Елк би помогнала да се подобри празничната атмосфера Пролетен дизајн, повлекување и лулка. Направете го овој приврзок поживописен. Висок квалитет и издржлив : Орнаменти за висина на новогодишната елка е поголема од другите, изработени од 3Д и пролетен дизајн со фино изработка. Исклучителни детали со низа за лесна употреба, изградете совршени украси за новогодишни елки. Божиќни украси : Секој украсен украс има прицврстена низа за виси на wallидот, дрвјата или вратите. Совршено за Божиќна забава за Божиќ, украси за теми за Божиќ. Во меѓувреме, тие се прекрасни подароци и изненадување за вашите деца. Божиќни украси Традиција : Ние го сакаме Божиќ и сакаме да го украсуваме во овој посебен ден. Овој Божиќ што виси украси ќе бидат совршени пред вашиот камин, новогодишна елка и двор во оваа празнична сезона!. Ја имате нашата прекрасна гаранција- брза логистика и 100% услуга за наплата. Ако не сте задоволни од купувањето на нашите пчели готвачи, можете да имате 100% наплата без услови. Не двоумете се, нека gnome плише околу вас.