2-парче комплет-студентска кутија за ручек Во хамбург, креативна и прекрасна кутија за ручек во микробранова печка, повеќеслојна детска кутија за ручек, кутија за с?
  • Неодамнешно

2-парче комплет-студентска кутија за ручек Во хамбург, креативна и прекрасна кутија за ручек во микробранова печка, повеќеслојна детска кутија

DEN 1468.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Микробранова печка способна за 120 степени] кутијата за ручек може да се загрее со микробранова печка [Може да се чува во фрижидер - 20 степени] Може да се стави во фрижидер за ладење. [Рециклирање] рециклирање и зелено. [Може да се мие со машина за миење садови] може да се стави во машина за миење садови за перење. [Изненадување детски подарок] тоа мора да биде изненадување да го даде на децата како подарок. [Микробранова печка способна за 120 степени] кутијата за ручек може да се загрее со микробранова печка. [Може да се чува во фрижидер - 20 степени] Може да се стави во фрижидер за ладење. [Рециклирање] рециклирање и зелено. [Може да се мие со машина за миење садови] може да се стави во машина за миење садови за перење. [Изненадување детски подарок] тоа мора да биде изненадување да го даде на децата како подарок. Материјал : пластични PPShapes : неправилни облици топлинска изолација : Номикробранова печка : достапна шема : цртан филм применливо население : детенброј на кутии : 3 слојислатката форма на хамбургер дефинитивно ќе го зголеми апетитот на децата.