Дијаманти За Акрилни Нокти Јасна Бела Линија Притиснете на Ноктите Француски Флеш Совети За Нокти Налепници За Нокти Лажни Лепенки За Нокти Со Лепак За Желе Јасен ?
  • Неодамнешно

Дијаманти За Акрилни Нокти Јасна Бела Линија Притиснете на Ноктите Француски Флеш Совети За Нокти Налепници За Нокти Лажни Лепенки За Нокти Со

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Издржливост● Изработени Од Висококвалитетни Материјали, Не Е Лесно Да Се Попуштат или Избледат Ако Се Користи Лепак, Тој Е Доволно Силен За Да Трае Долго Време. €Разновидна Големина : Прекрасните Лажни Нокти од 24 парчиња Нудат Различни Големини Со 12 Нокти, Така што Тие Се Погодни За Избор На Соодветна Големина што Одговара на Секој Ваш Прст. ● Повеќекратна Примена : Советите За Нокти Се Одлични И За Специјалист За Нокти Или За Ученик, Погодни За Салони За Нокти И САМИ Дома, Прекрасен Подарок За Вашата Сопруга, Девојка, Мајка или Сестри и Одличен За Забави/Свадба/Костим Топка/Ноќта На Вештерките/Божиќ/Новогодишна Ноќ/Денот на Вљубените/итн. Дијаманти За Акрилни Нокти Јасна Бела Линија Притиснете на Ноктите Француски Флеш Совети За Нокти Налепници За Нокти Лажни Лепенки За Нокти Со Лепак За Желе Јасен Нокт плус Прегледи на Клиентипроизводите вклучуваат : 1* лажни нокти (24 парчиња/кутија), 1* лепак за Желе потребни се неколку минути до новата форма на ноктите, модерни нокти.