ПРЕГЛЕД 6-Пакувајте Кеси За Складирање Облека Со Голем Капацитет, Преклопен Сад За Складирање На Организаторот На Плакарот Со Проѕирен Прозорец, Цврст Патент И Арм?
  • Неодамнешно

ПРЕГЛЕД 6-Пакувајте Кеси За Складирање Облека Со Голем Капацитет, Преклопен Сад За Складирање На Организаторот На Плакарот Со

DEN 463.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ е Изработен од висококвалитетна, дишечка трислојна композитна неткаена ткаенина, промовира вентилација и ги штити вашите складирани предмети и флексибилно се преклопува во мала големина за да се вклопи во фиока, багаж, автомобил или шкаф за лесна преносливост и употреба Секоја кеса за складирање има димензии 19, 68х18, 89х11, 02 инчи,а големиот дизајн на отворање има голем капацитет за складирање. ●ИСЧИСТИ ПРОЗОРЕЦ●овој сад за складирање има проѕирен проѕирен прозорец, кој може да ви помогне да ги пронајдете вашите предмети на прв поглед без да потрошите дополнително време за пребарување и пребарување, што ќе ви овозможи попогодно да ги исплатите предметите. ●АРМИРАНА РАЧКА●армираните рачки од двете страни на вреќата за складирање се зашиени од висококвалитетна густа ткаенина, која може да издржи поголема тежина и лесно може да се носи при пренесување на предмети. Додадено вкрстено шиење на армираната рачка што нема да се скрши или искине за безбедност. €ЦВРСТ ПАТЕНТ q торбата за складирање е опремена со двонасочен висококвалитетен патент од нерѓосувачки челик, таа е цврста и издржлива за да обезбеди долг работен век и лесно може да се лизне кога е во употреба. Може да ги заштити предметите од прашина, бубачки и други оштетувања кога ќе се повлече целосно. €РАЗНОВРСНОСТ}Торбите За Организатори На Облека што Се Преклопуваат се разноврсни, не само за плакарот или под креветот, туку и за автомобили, студентски домови, складирање на простории за алати, играчки за бебешки соби, тавани, подруми и многу повеќе. Неговата мека и силна ткаенина се преклопува кога не е во употреба и не зазема простор. Торбата за складирање е изработена од три слоја композитни неткаени ткаенини, кои се меки, дишат, удобни и издржливи. Неговиот врв е голем отворен дизајн, кој може да складира разни алишта, јоргани, ќебиња, утешители, перници и други работи, особено добар избор за складирање облека надвор од сезоната.