Не Гребење, Јасно 12 Во Венец Закачалка 3 Пакет. Тенки Носители На Божиќни Венци За Виси Есенски Украси За Ноќта На Вештерките Над Предната Или Гаражната Врата. Најдо?
  • Неодамнешно

Не Гребење, Јасно 12 Во Венец Закачалка 3 Пакет. Тенки Носители На Божиќни Венци За Виси Есенски Украси За Ноќта На Вештерките Над

DEN 561.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГРЕБЕЊЕ СЛОБОДЕН = НЕМА ОШТЕТУВАЊЕ НА ВАШАТА ВРАТА Пластичните акрилни куки за венци се издржливи за закачување украси над предната, задната или бурната врата, но сепак доволно меки за да не го изгребат или оштетат вашиот дом. Совршен за употреба на прозорци и бура врати!. ЧИСТАТА ЗАКАЧАЛКА НЕМА ДА ГО ОДВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО ОД ВАШАТА ПРЕКРАСНА ВРАТА. Други непроѕирни закачалки прават грда линија од вашиот осветлен украсен венец до врвот на вашата врата. Нашите држачи се 100% јасни за украсување на вашиот дом без одвлекување на вниманието!. ЗАГАРАНТИРАНА ЗА ЖИВОТ. Ние нудиме Гаранција За Доживотно Задоволство Без Глупости на сите Наши Големи 12-Инчни Украсни Закачалки за Венци. Ако во кој било момент не сте 100% среќни, само испратете ни е-пошта и ветуваме дека ќе ја исправиме!. НЕМА ДА ОСТАВИ ДАМКИ ИЛИ ОСТАТОЦИ ОД ЛЕПАК НА ВРАТАТА. Нашите закачалки за гребени за внатрешни и надворешни работи се лесни за инсталирање, плус дизајнот без лепило, без вшмукување значи дека не се грижите за трагите на вашата врата! Совршен за украси до 5 килограми. ДИЗАЈНИРАН ЗА ОГРАДИ, ПРОЗОРЦИ ИЛИ ВРАТИ СО ДЕБЕЛИНА ОД НАЈМАЛКУ 1/7 ИНЧИ. Нашите долги, рамни додатоци за венец изгледаат одлично насекаде внатре или надвор од вашиот дом. Прикажете ги вашите омилени венци и украси на совршена висина со нашите куки од 12 инчи што одговараат на вратите широки 2 инчи!. Оставете ја убавината на вашиот декор да блесне без гребнатини, дамки или одвлекување на вниманието од шармот на вашиот дом со нашите не-гребнатини, 100% проѕирни закачалки на вратите! Бидете завидливи на вашиот блок со нашите јасни закачалки кои ги покажуваат вашите елегантни украси без да оставите дамки или остатоци. Совршен за податлив метеж на вратите или метеж на вратите со јаз дебел најмалку 1/8 инчи.Чистото снабдување со закачалки е совршено за закачување акценти насекаде каде што можете да замислите Дека Нашите комплети за закачалки се лесни за инсталирање без жици, жици или лепак. Плус, тие се отстранливи без да остават остатоци, лепак, дамки или гребнатини зад себе.Можностите се бесконечни-висат огромна разновидност на убави сезонски украси! Нашите лесни, екстра слаби додатоци за закачалки се разноврсни за закачување венци и украси во многу области во вашиот дом или стан - без да изгледаат ефтино.