Природни Фарми 8 Мл Сини БОСТОНСКИ БПА БЕСПЛАТНИ Шишиња - 2 Пакувајте Празни Контејнери За Полнење-Производи За Чистење Есенцијални Масла-Ароматерапија | Распрскув?
  • Неодамнешно

Природни Фарми 8 Мл Сини БОСТОНСКИ БПА БЕСПЛАТНИ Шишиња - 2 Пакувајте Празни Контејнери За Полнење-Производи За Чистење Есенцијални Масла-Ароматерапија

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ-БПА БЕСПЛАТНО-употребата на штетни хемикалии бесплатен процес на производство обезбедува најдобро шише за здравјето на вашето семејство Цевките за натопи може да бараат кастрење. Лесно Се Полни Со некој Од Вашите Течни Производи. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО - ова шише функционира одлично за, средства за чистење раце, парфеми, ароматерапија, производи ЗА убавина "НАПРАВИ САМ" и сите други мешавини. Фантастична големина за движење и патување. Шишињата во бостон се силни и лесни, што ги прави идеални за употреба при патување, во теретана, канцеларија и низ куќата. ИЗДРЖЛИВ КВАЛИТЕТ-секоја компонента е создадена од цврсти материјали кои обезбедуваат долговечност. Употреба : 8 мл Сино бостонско шише со Бело Капаче за Прскање се совршен пренослив додаток на вашите материјали за чистење во домаќинството. Шишето со големина на патување содржи до 8 мл раствори за чистење и други течности за лесно издавање.