Коауус 2 парчиња Организатор за закачалка за закачалка решетката за закачалка држач за закачалки, монтирана облека, закачалки за закачалки за складирање на магаци?
  • Неодамнешно

Коауус 2 парчиња Организатор за закачалка за закачалка решетката за закачалка држач за закачалки, монтирана облека, закачалки за закачалки за

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лавици за складирање на закачалка : Нашиот организатор на закачалка е за домашна организација, кажете му збогум на вашата неуредна просторија за перење/ балкон/ бања/ кујна Дизајнот на обликот е супер корисен и лесно достапен, може да се користи и за клипови за складирање. Лесен за инсталирање : Организаторите на закачалки за монтирани wallидови не се потребни за дупчење и доаѓаат со супер-леплива налепница секоја за да се инсталира на која било мазна површина, како што е страната на машината за перење, аголот на балконот. Мултифункционален организатор на закачалка : Овој пакет за држачи за складирање на закачалници е погоден за различни закачалки, а не се вклопува за неуредно складирање на закачалка, но и за садови, пешкир, топка за бања, четка, клипови и др. Трајни и цврсти : лавиците за закачалка за облека се изработени од висок квалитет ПС пластика со лепило и стабилно лепење, водоотпорен и добар капацитет за лежиште на оптоварување. Облека за складирање на облеката за складирање за плакари и простории за простории за перење алишта за сушење. Лавици за складирање на закачалка : Нашиот организатор на закачалка е за домашна организација, кажете му збогум на вашата неуредна просторија за перење/ балкон/ бања/ кујна. Дизајнот на обликот е супер корисен и лесно достапен, може да се користи и за клипови за складирање. Лесен за инсталирање : Организаторите на закачалки за монтирани wallидови не се потребни за дупчење и доаѓаат со супер-леплива налепница секоја за да се инсталира на која било мазна површина, како што е страната на машината за перење, аголот на балконот.