План за биосигурност на фарма, знаци, знаци на земјоделство, знаци за биосигурност знаци метални лимени знаци 12x16 инчи Внимание на опасност безбедност безбедност п?
  • Неодамнешно

План за биосигурност на фарма, знаци, знаци на земјоделство, знаци за биосигурност знаци метални лимени знаци 12x16 инчи Внимание на

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Димензии : 12 x 16 инчи (30 x 40 см) Висок квалитет на калај : знак за лименка со ретро дизајн, метален калај, долгорочна употреба, не е лесна за оштетување, мазна површина, лесна за чистење, нема да избледи. Лесно за инсталирање : Металните плакети се претходно дупчат со 4 дупки во секој агол за да се олесни виси и заштеда време. Можете да го инсталирате на wallидот со нокти или двострана лента. Може да се постави и на масата за да се создаде фестивалска атмосфера. Лесно за читање : Овој знак за метално предупредување има задебелен текст и може да биде забележан од далеку. Направете ја вашата порака јасна до вашето семејство и посетителите. Известете ги правилата кога ќе ве посетат. Знаци за градежништво : Користете ги овие објавени знаци во градежните зони за да промовирате следниве безбедни практики и протоколи. Металниот знак за калај може да се објави на улица или пат на влезот на градежната област. Здраво! Добредојдовте во нашата продавница! Материјал : Метал/калај. Големина : 30x40cm (12x16inch). Забелешки/знаци за предупредување : Користете ги нашите знаци за известување каде и да треба да ги предупредите поединците за нивната безбедност.