Машки Носот Коса Тример-Метал Уво Носот Коса Тример Usb Лесно, Носот Коса Тример Брич Машина Комплет Комбо, Носот Коса Тример Про Безболно, Долга Носот Коса Тример Ка?
  • Неодамнешно

Машки Носот Коса Тример-Метал Уво Носот Коса Тример Usb Лесно, Носот Коса Тример Брич Машина Комплет Комбо, Носот Коса Тример Про

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РАЗНОВИДЕН : овој врвен тример За нос Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, овој Тример за Коса За Уво и Нос може ефикасно и удобно да ги отстрани несаканите влакна од носот, ушите, веѓите, брадата и лицето Дизајнот со едно копче е лесен за употреба и погоден за мажи и жени. Дозволете да ја покажете најсигурната страна во секое време, насекаде. СЕЧИЛА за ВРТЕЊЕ со ДВОЕН РАБ : овој тример за коса за нос има систем за вртење со двоен раб со заштитен капак, внатрешен ротирачки дизајн од 360°, кој прецизно ги отстранува влакната без болно и непријатно влечење. Удобен е и лесен за употреба. Дозволете да го покажете најдоброто од себе на работа. ВОДООТПОРНО и ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ : Водоотпорно и перено, лесно се справува со преостанатото со чистење на натопување, дури и се туширате. Перената и отстранлива глава за тример е погодна за чистење и одржување. Корисничкиот практичен дизајн на телото доаѓа со капак отпорен на прашина за да ја заштити главата на тримерот. ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА и ШЕПОТЕЊЕ ТИВКО : со нов и помоќен мотор, заштедата на енергија се зголемува за 5%.