Inoomp женски ленти за глава жени уши мафини 6pcs спортски пливање лента за глава еластична ушна лента прилагодлива вода за глава за вода, пливање уши, лента за коса за ж?
  • Неодамнешно

Inoomp женски ленти за глава жени уши мафини 6pcs спортски пливање лента за глава еластична ушна лента прилагодлива вода за глава за вода, пливање

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не е премногу лабава или премногу тесна, толку удобно за вас да носите долго време Може да се користи за пливање, кошарка, фудбал, трчање, јога, работа надвор, теретана, фитнес, велосипедизам, тенис, пешачење и други активности. Модерни ленти за глава, носи додаден моден шарм за да го истакнете вашиот моден смисла. Оваа лента за глава за пливање ќе ве одржи ладно без разлика што. Одлично е за спортски и активности на отворено. Направено од добар и врвен материјал, така што има долго време на услуга и е практично за употреба. Опис Нашата премија за премија за пливање е многу корисна. Направено со добар материјал, можете да останете свежи и да ја избришете потта за време на секоја активност. Овие ленти за глава за пливање се вклопуваат удобно и нема да паднат лесно. Истегнати и еластични, тие можат да се истегнат за да се вклопат совршено на повеќето големини на главата.