Ракавици за Кревање тежина Ракавици За Вежбање Ракавици За Теретана Ракавици За Велосипедизам За Жени За Фитнес Фитнес Велосипедски Ракавици Кревање Тегови.
  • Неодамнешно

Ракавици за Кревање тежина Ракавици За Вежбање Ракавици За Теретана Ракавици За Велосипедизам За Жени За Фитнес Фитнес Велосипедски

DEN 159.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштита И Зафат На дланката : Ракавиците за вежбање Хуш обезбедуваат целосна заштита за вашата дланка задниот дел на прстите и зглобовите кои обезбедуваат дополнителна поддршка и удобност за време на тренингот Стилски Печатење На Черепот : дизајн на печатење на шеќерен череп на нашата теретана и ракавици за вежбање носи дополнителен блесок во вашиот стил. Класичните бои на нашите ракавици за вежбање ви овозможуваат да одговарате со вашите различни тимови. Нашите ракавици за теретана и велосипедизам за жени навистина ве чувствуваат неверојатно и стилски додека останувате во форма. Повеќенаменски Ракавици : нашите Ракавици за кревање тежина За жени Се повеќенаменски ракавици кои можат да се користат за повеќе од само кревање тегови. Овие ракавици се одлични и како велосипедски ракавици, ракавици за веслање, ракавици за едрење, ракавици за кајак, други ракавици за вежбање, дури и за ракавици за инвалидска количка.