Славини Чешми За Туширање Во Бања, Систем За Туширање Со Миксер За Бања Монтиран На Ѕид Едноставен АПС За Заштеда на Вода под Притисок 3 Функции Сет За Туширање Внат?
  • Неодамнешно

Славини Чешми За Туширање Во Бања, Систем За Туширање Со Миксер За Бања Монтиран На Ѕид Едноставен АПС За Заштеда на Вода под Притисок 3

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рачен туш 3 функции рачен туш : рачен туш за заштеда на вода Под Притисок може да ви понуди добро искуство со туширање, флексибилно прилагодување на цревото за да постигнете совршен агол за вашата бања. Една рачка Лесно го контролира протокот и температурата : вентилот и пренасочувачот се дел од него, лесно може да се префрлаат помеѓу главата за туширање со када и рака и надземниот туш. Користење на премиум месинг тапа : антички месинг заврши повеќе антиоксидација и анти-гребење, не е лесно да се промени бојата, истовремено го прави капењето поудобно. Површинска обработка : Модерен дизајн модерно чувство за метална црна боја, ви дава поинакво визуелно влијание, мат црна славина не само отпорност на корозија и ' рѓа, туку и лесна за чистење. Рачен Туш Име на производот : Едноставен Сокриен Сет За Туширање тип на Инсталација : монтиран на ѕид број на рачки : единечен рачка и ладен прекинувач : Тип На Вентил : керамички вентил завршен : дупки и рачки за монтирање на месинг : две дупки за материјал со една рачка : материјал за туширање со легура на цинк : Абсмаин материјал за тело : месинг : 1.