Кабилок Када Почиста Када Чистач Рачка Четка Чистење Сад Кујна Чистење Четка Стругалка За Тенџере Тава Леано Железо Тава Садови Чистење Бела Када Чистење Шише Чет?
  • Неодамнешно

Кабилок Када Почиста Када Чистач Рачка Четка Чистење Сад Кујна Чистење Четка Стругалка За Тенџере Тава Леано Железо Тава Садови

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повеќенаменската четка за чистење тенџере со четки е безбедна за повеќето потреби за миење садови и не го оштетува приборот Со висечка дупка,четка за чистење тенџере лесна за складирање. Со удобна рачка, четка за чистење тенџере лесна за држење и примена на сила. Моќен чистење површина се справува тенџере чистење четка тешки неред и не ќе нула. Изработена од висококвалитетни материјали, четка за чистење тенџере не е лесна за израмнување и виткање, долготрајна за секојдневна употреба. Повеќенаменската четка за чистење тенџере со четки е безбедна за повеќето потреби за миење садови и не го оштетува приборот. Со висечка дупка,четка за чистење тенџере лесна за складирање. Со удобна рачка, четка за чистење тенџере лесна за држење и примена на сила. Моќен чистење површина се справува тенџере чистење четка тешки неред и не ќе нула. Изработена од висококвалитетни материјали, четка за чистење тенџере не е лесна за израмнување и виткање, долготрајна за секојдневна употреба.