Термос Шолја За Патување Со Кафе Термос Шолја За Девојки Цртан Филм Шише Со Вода Од Нерѓосувачки Челик Термална Шолја За Кафе Вакуумска Колба Изолирана шолја За Ка?
  • Неодамнешно

Термос Шолја За Патување Со Кафе Термос Шолја За Девојки Цртан Филм Шише Со Вода Од Нерѓосувачки Челик Термална Шолја За Кафе

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Надворешноста останува ладна на допир со топли пијалоци и отпорна на пот со студ тоа е идеално за топли пијалоци како кафе и чај, со широк отвор што го олеснува полнењето. капакот за извртување има капак што може да се заклучи, со копче што се затвора за да спречи протекување. Елегантниот и тенок дизајн на гимнастичарот овозможува удобно носење рачно, и може да се вклопи во џебовите на торбите и држачите за чаши за автомобили. тоа ги одржува пијалоците на нивната оптимална температура со часови и спречува надворешноста да произведува кондензација. Надворешноста останува ладна на допир со топли пијалоци и отпорна на пот со студ. тоа е идеално за топли пијалоци како кафе и чај, со широк отвор што го олеснува полнењето. капакот за извртување има капак што може да се заклучи, со копче што се затвора за да спречи протекување. Елегантниот и тенок дизајн на гимнастичарот овозможува удобно носење рачно, и може да се вклопи во џебовите на торбите и држачите за чаши за автомобили.