телефонска заштитна торбичка Машка Кожна Телефонска Футрола Компатибилна Со Моторола Мото Г Игла 5Г, Пркос ,Г40 Фузија, Г100, Г60, Мото Г Игла 5Г, Футрола за мобилни Теле?
  • Неодамнешно

телефонска заштитна торбичка Машка Кожна Телефонска Футрола Компатибилна Со Моторола Мото Г Игла 5Г, Пркос ,Г40 Фузија, Г100,

DEN 715.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Одговара на повеќето модели на телефони.Заштита од испакнатини, гребнатини и други оштетувања.Издржлив клип за прицврстување на ременот или појасот.Овозможува лесен пристап до уредот.Идеален за работа и патување.Одговара на повеќето модели на телефони.Заштита од испакнатини, гребнатини и други оштетувања.Издржлив клип за прицврстување на ременот или појасот.Овозможува лесен пристап до уредот.Идеален за работа и патување. Чувајте го вашиот телефон безбеден и безбеден со нашите футроли за телефони. Нашите футроли се дизајнирани да одговараат на повеќето модели на телефони и да обезбедат сигурна заштита, истовремено овозможувајќи лесен пристап до вашиот уред. Без разлика дали сте на работа или во движење, нашата телефонска футрола ве покри.Футроли За Телефони Со Клип,Универзален Клип За Ремени Хостери За Мобилни Телефони1.Вистинска кожа+ фланелен внатрешен.Микрофибер мек конец во внатрешноста на куќиштето, обезбедува одлична заштита Компатибилна со вашиот телефон.Силно Предвремено Затворање осигурајте се дека телефонот и картичките се прицврстени и безбедни. Совршен погоден компатибилен со секојдневна употреба, патување, пешачење, возење велосипед, кампување, надворешни и градежни работи.