Пречка за перење алишта Со Мал Сортирач За Перење Алишта Со Отстранлива Торба Извлечете Ја Корпата За Перење Организатор За Спална Соба За Перење Бања, Кафеава&зас?
  • Неодамнешно

Пречка за перење алишта Со Мал Сортирач За Перење Алишта Со Отстранлива Торба Извлечете Ја Корпата За Перење Организатор За Спална Соба

DEN 631.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Пречка за перење Алишта Со Полица € големина На Производот : 14,88 "l*11,81" W*29,33 " H полицата за корпи за перење има компактен дизајн и не зафаќа премногу простор во вашиот дом. Оваа аголна пречка за перење се вклопува во просторијата за перење, бањата, спалната соба, ходникот, гардеробата итн. Можете да го ставите секаде каде што ви треба простор за складирање. Со црната пречка за перење, одржувајќи ја облеката уредно организирана и заштедувајќи време. €Торба За Извлекување И Отстранување. Торбата За перење (11,8 GAL/45 L) е изработена од Материјал Од ткаенина Од Оксфорд, водоотпорен и издржлив. Извлечете ја, а потоа извадете ја кесата за перење, лесно можете да ја носите валканата облека до машината за перење. За лесно извлекување на вреќата за складирање, ве молиме не ставајте премногу тешка облека во неа. Ви предлагаме да ставите пластична или хартиена плоча на дното на кесата за перење за да спречите доделување и погодно извлекување. ●Дополнително Складирање На Горниот Дел Во Споредба со обичниот организатор за отежнување на алиштата, нашиот држач за корпи за перење има дополнителна полица за складирање на горниот дел од пречката за облека. Можете да го користите за чување крпи, шампон, детергенти за перење или други потреби за бања. Удобен вашиот секојдневен живот. Покрај тоа, изгледот на дизајнот на кабинетот за перење е стилски и може да додаде уникатен шарм за домашен декор.