QLIGHA Шминка Огледало Ѕид МОНТАЖА LED СО 10x/1x Зголемување, USB Прилагодливи Светлина Двострани Суета Ретровизори 360&засилувач; deg Вртливата И Продолжување На Бричење Огл?
  • Неодамнешно

QLIGHA Шминка Огледало Ѕид МОНТАЖА LED СО 10x/1x Зголемување, USB Прилагодливи Светлина Двострани Суета Ретровизори 360&засилувач; deg

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ 1 X/10 X ЛУПА ОГЛЕДАЛО ЗА ШМИНКА : осветленото огледало за шминка има 1x/10x зголемувачко двострано осветлено огледало без изобличување, што ви помага јасно да ги видите цртите на лицето и најситните детали ● ДВОСТРАНО ЗГОЛЕМЕНО ОГЛЕДАЛО ЗА СУЕТА : овој рефлектор може да се напојува со приклучок за напојување или може да се полни СО USB полнење (вклучен USB кабел) давање, обезбедувајќи ви поголема погодност за време на шминката. ● ПРЕКИНУВАЧ ЗА ЗАТЕМНУВАЊЕ НА ДОПИР СО ОГЛЕДАЛО ЗА ШМИНКА : LED светлата вклучени/исклучени контролирани од прекинувачот на сензорот за допир и долгото притискање можат да ја прилагодат осветленоста на светлата. Нашето огледало за суета е изградено во led светлина, висока осветленост и природна луминисценција за исклучително долг живот. ● ПРОДОЛЖЕНО ОГЛЕДАЛО и ИЗДРЖЛИВО : Цврстата рака обезбедува непречено замавнување, непречено прилагодување. Се преклопува на ѕидот кога не се користи.Изработен од бакар + 304 нерѓосувачки челик. ● РАЗЛИЧНИ УПОТРЕБА : Прекрасни виси ѕид огледало одлично за влез / дневна соба/ бања/ спална соба суета/ галерија ѕид и ходникот, стави на бирото е исто така прекрасен поглед. 8-инчен лед светло огледало на суета монтирано на ѕид, јасна слика за осветлување НА ВАШАТА КАРАКТЕРИСТИКА за убавина : Се Одликува со мазен дизајн на вртење од 360 степени и може да се прилагоди на кој било агол што го сакате.

Material:
Copper + 304 stainless steel
Size:
8-inch
The arm can be extended up to 17 inches (26.5*45cm):
PACKAGE INCLUDED:
1*LED Wall-mounted makeup mirror :