Мочичка Златна Принцеза Позадина Розова Мала Принцеза Е На Пат Фотографија За Туширање За Бебиња Позадина Винил Сјај Златна Кочија За Принцези Геометриска Декора?
  • Неодамнешно

Мочичка Златна Принцеза Позадина Розова Мала Принцеза Е На Пат Фотографија За Туширање За Бебиња Позадина Винил Сјај Златна Кочија За Принцези

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Original Оригинален ДизајнБебе Туш Тема, принцеза, розова позадина, симпатична партија декорација ღитем Големина 5 5 x 3ft (W x H) /1.0 m (W x H), само 1 ПАРЧИЊА Позадина, Позадина Штанд или Клипови не се вклучени. Ривинил МатеријалМала тежина, преклоплива, лесна за складирање и носење; висока резолуција, добар квалитет и не е лесна за бледнеење. ღ Користејќи серија високотехнолошки дигитален дизајн и компјутерски печатени, тоа го прави ефектот на снимање пореален и пошарен. Широко Користени Реклами Погоден За роденден на девојче, свадба, туш за бебиња, забава, новороденче, деца и фотографија на производи, како и за видео позадина, домашна фотографија итн. За производот 1. Користете висококвалитетна винилна ткаенина, преклоплива, лесна и издржлива. Висока резолуција, без размислување, со добра верност во боја и уметнички ефект. Винилната ткаенина не се пере. Ве молиме избришете ја дамката со влажна крпа. Имаме многу професионална фотографија позадина фабрики и добавувачи. За транспортот 1. Со цел да се олесни транспортот и пакувањето, производите се преклопени и спакувани подеднакво, што може да предизвика набори, но не влијае на употребата, ве молиме внимателно купете. Еве како да ги елиминирате наборите. 1) Користете клип за позадина или држач за позадина за да ја закачите 3-4 дена.