СИКСОЛ ГУАНГМИНГ - Внатрешен Носач На Торби За Торби За Платно, Алатки За Камин Дрвена Решетка За Огревно Дрво Торба За Складирање Дрва Со Патент Водоотпорна Торба ?
  • Неодамнешно

СИКСОЛ ГУАНГМИНГ - Внатрешен Носач На Торби За Торби За Платно, Алатки За Камин Дрвена Решетка За Огревно Дрво Торба За Складирање

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НОСАЧ НА ДНЕВНИЦИ со ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : големината е околу 48х32х25 см /18, 90х12, 60х9, 84 инчи, одлична големина за носење повеќе трупци, огревно дрво, палење, дрва и гранчиња Совршен за носење и транспорт на повеќе трупци од вашиот дрвен куп до вашиот камин. ИЗДРЖЛИВ И ВОДООТПОРЕН : торбичката за носач на огревно Дрво е добро изградена, мала тежина и корисна, овозможува почист и поуреден процес за носење огревно дрво во вашата куќа. Водоотпорен, компактен восочен платнен материјал отпорен на гребење, потрајни и носечки лежишта, лесни за чистење и долготрајни. ПРАКТИЧНО ЗА УПОТРЕБА : рачката Што не се лизга го прави носењето повеќе трупци лесно и удобно. Одликувајќи се со прилагодлив централен ремен за прицврстување и затегнување на дрвените трупци додека се вчитуваат. Тоа ќе го задржи пакетот уредно и цврсто во внатрешноста на платно дрво превозникот. Торбичка за носач на огревно дрво со мала тежина и компактен дизајн на материјал од платно, ја прави корисна за носење дрва лесно и удобно. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Торба за Носење Оган, лесна за преклопување и чување подалеку за решетка за огревно дрво во затворен простор. Како оган дрво превозникот, да се задржи дрво чипови внатре и не расфрлани на подот, за камин, скара и доста се за отворено. Како нормална торба за складирање, собирање Новогодишна елка, предмети за фестивали, градинарски алат, додатоци за пикник или кампување, пакување детски играчки. Лесно се преклопува и складира за заштеда на простор кога не се користи. ГРИЖА за КЛИЕНТИ : ние сме посветени да ви обезбедиме премиум производи и да ви понудиме беспрекорна грижа за клиентите. Не чекајте повеќе и само уживајте во вашите идеални производи денес!. Добредојдовте во нашата продавница, имаме широк спектар на производи од кои можете да изберете.

Material:
Waxed waterproof canvas
Color:
gray, brown
Size:
about 48x32x2 5 cm/18.9x12.6x9.84 inches (excluding handle)
The package includes:
1 x log transport bag:
note:
1. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow 1 2 cm difference. :