Hemoton Holder Chop Strick 2 парчиња јапонски стапчиња за јадење, остаток на керамички држач за јадење, пафер, риба, риба, облик на јадење, слатки животински стапчиња за јадење з?
  • Неодамнешно

Hemoton Holder Chop Strick 2 парчиња јапонски стапчиња за јадење, остаток на керамички држач за јадење, пафер, риба, риба, облик

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тие можат да се совпаднат со какви било стапчиња за јадење за лесно поставување на стапчиња за јадење Направено од високо квалитетна керамика, безбедна и издржлива, можете да ги користите овие одмори за стапчиња со доверба. Лесни и компактни, тие се погодни за употреба и складирање и полесно. Ставете ги стапчињата за јадење на одморот за јадење на стапчињата на стапчињата од допирање на масата и држете ги стапчињата за јадење чисти. Ова е одличен подарок за пријателите и семејството за време на забавите и празниците, тие ќе го сакаат тоа. Тие можат да се совпаднат со какви било стапчиња за јадење за лесно поставување на стапчиња за јадење. Направено од високо квалитетна керамика, безбедна и издржлива, можете да ги користите овие одмори за стапчиња со доверба. Лесни и компактни, тие се погодни за употреба и складирање и полесно. Ставете ги стапчињата за јадење на одморот за јадење на стапчињата на стапчињата од допирање на масата и држете ги стапчињата за јадење чисти. Ова е одличен подарок за пријателите и семејството за време на забавите и празниците, тие ќе го сакаат тоа.