Мхдј Четки За Оџаци И Прачки За Четка За Чистење Оџаци Комплет За Чистење Најлон Алатката За Чистење Вклучува 9/12 Флексибилни Прачки
  • Неодамнешно

Мхдј Четки За Оџаци И Прачки За Четка За Чистење Оџаци Комплет За Чистење Најлон Алатката За Чистење Вклучува 9/12 Флексибилни Прачки

DEN 1353.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАСИЛЕНА ГЛАВА ОД ПОЛИЕСТЕРСКИ ВЛАКНА : столбот и работната глава се изработени од армирано Полиестерско влакно, кое е издржливо и нема да ја гребе внатрешната површина на чадот од оџакот Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. ПРОФЕСИОНАЛНО СЕ КОРИСТИ : креозотот и другите остатоци во оџакот може да ја попречат правилната вентилација и да имаат потенцијални ризици. Оваа четка за оџаци може ефикасно да ги отстрани дамките од масло во оџакот што може да предизвикаат пожар, што ја прави употребата на оџакот побезбедна. УДОБНА И БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе прачки за да ја проширите покриеноста. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува низ тие тешки канали. Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот, оџакот може ефикасно да се исчисти од дното кон врвот. Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот. ШИРОКА ПРИМЕНА : може да се користи со електрични вежби (пакетот не вклучува електрични вежби). Таа е погодна за метални канали и тули оџаци од различни дијаметри и форми. Има замена на главата на четката и рачна глава на четката. Четки за оџаци И Прачки за Четка За Чистење Оџаци Комплет За Чистење На Оџаци Додатокот За Најлонска Алатка За Чистење Вклучува 9/12 Флексибилни Прачки Карактеристика : Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми.Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот.Може ефикасно да го исчисти оџакот од дното кон врвот.Удобна структура за брзо расклопување и склопување, лесна за употреба и ракување.Нема да ја изгребат внатрешната површина на цевката.Работната глава е изработена од армирано полиестерско влакно, кое е отпорно на абење, има долг век на траење и не е лесно да се скрши.

41 cm x 9/12 poles/61cm x 9/12 poles:
Weight:
800/1000g
Package Including:
1 x brush head:
1 x long brush:
9/12 x nylon rods:
1 x Chuck connector:
1 x small wrench:
Warm prompt:
1.Only the above list is included, other products are not included.The other products in the picture only show how they are used.:
2.As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3.Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding! :