Нашиот Комплет За Држачи За Балонски Столб за Подот, 63 Инчи Комплет За Балонски Лак Со Основа И Столб, 36 парчиња Балонски Прстени, Украси Од Балонска Кула За Свадбен?
  • Неодамнешно

Нашиот Комплет За Држачи За Балонски Столб за Подот, 63 Инчи Комплет За Балонски Лак Со Основа И Столб, 36 парчиња Балонски Прстени,

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● ВКЛУЧУВА : 2 Комплет држач за балони, 2 основи за држачи за х, 2 вреќи со вода х, 16 х пвц цевки, 16 х пвц конектор, 36 х клипови за балони, 2 х топ клип за балони1 и цевки, 1 х лента за фиксирање балони Балоните треба да се купат одделно. € ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ И ПОВТОРНА УПОТРЕБА : можете брзо да го инсталирате комплетот за држач за балони во кула со балони, Повторна Употреба во различни ситуации. Совршен за дома, кујна, ресторан, хотел, канцеларија, кафуле, трпезарија, двор, користете ги за позадина на фотографијата или поставете пријатна со тоа што ќе ја спарите со други партиски материјали. € СТРАШНА СТАБИЛНОСТ : комплетот за колони за балони ќе дојде со две екстра висококвалитетни издржливи кеси за вода кои можат да наполнат 11 КИЛОГРАМИ вода за секоја да ја додаде тежината на основата, да ја направи колоната за балон да стои постабилна. И подобрување на дебелината на пвц цевка, постабилна и издржлива, не се деформира и изгребани лесно. ● СОВРШЕНИ УКРАСИ САМ : колоната со балони е совршена за САМ, Свадба, Роденден, Празник, Годишнина, Дипломирање, Забава Со Бонбони, Балон За Настани За Деца, Туш За Бебиња, направете ги прославите уникатни и стилски.