CUTYZ Вентилатор Со Таванско Светло И Далечински Управувач 3 Брзини Спална Соба Затемнувачки Led Тавански Вентилатор Светло со Тајмер 50cm Модерна Дневна Соба Тивок Вен?
  • Неодамнешно

CUTYZ Вентилатор Со Таванско Светло И Далечински Управувач 3 Брзини Спална Соба Затемнувачки Led Тавански Вентилатор Светло со Тајмер

DEN 3270.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Технологијата на Вентилаторската Светилка : Вентилаторската Светилка Прифаќа Тело на Хардверска Светилка и се Обработува со Повеќе Процеси Плочата За Оптоварување Е Густа и Не Е Лесно Да се Деформира. Има Функции На Антикорозија, Анти- ' рѓа и Издржливост. Акрилната Абажур, Висока Пропустливост на Светлина, Ја Прави Светлината Да Се Шири Порамномерно, Лесна За Чистење, Мека и Униформа Прозрачен Ефект, Висока Осветленост и Заштеда на Енергија, Ефикасно Го Продолжува Работниот Век на Светилката. Заштеда на енергија и Висока Ефикасност : Вграден Извор На Светлина Со Висока Боја, Осветлување Со Постојана Струја, Одбивање Тобослајт, Мека И Природна Светлина, Вграден Силиконски Челик Целосно Бакарен Мотор За Намотување, Лим Од Силициум Челик, Двоен Капак, Бесшумно Лежиште, Целосно Бакарен Мотор, Стабилно Работење И Напојување Во Исто време Низок Шум, Непречено Функционирање, Тивко и Издржливо. Интелигентен Далечински Управувач : 3 Нивоа На Енергија Од Ветер може Да се Прилагодат По Желба. Температурата На Бојата може да се Префрли помеѓу 3000~6500 K преку Далечинскиот Управувач. Паметно Поставување Состанок, Режим На Тајминг, Заштеда на Грижа и Заштеда на Енергија, Обезбедувајќи Ви Интимно Искуство, Овозможувајќи Ви Да Се Одморите во Леснотија Цела Ноќ. Дизајн На Сечилото На Вентилаторот : Оптимално Абс Избалансирано Сечило На Вентилаторот. Сечилото на Вентилаторот е Лесно, Со Голема Брзина, Мек Ветер и Ниска Работа Со Децибели.