ДОДЕЛО МУЛТИ- ДОБИВНИ Складирање Облека за облека за сушење решетката Организатор Организатори за гардероба Просторија- Заштеда за заштеда на плакарот за закачал?
  • Неодамнешно

ДОДЕЛО МУЛТИ- ДОБИВНИ Складирање Облека за облека за сушење решетката Организатор Организатори за гардероба Просторија- Заштеда за заштеда на плакарот

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ова ќе ви даде многу повеќе простор во вашиот плакар Совршено за уредување на облеката. Тоа ви помага да заштедите многу простор. Можете да ја класифицирате облеката за да ја користите оваа закачалка за повеќе функции. Willе ги задржи вашите закачалки уредни и немате потреба да ги најдете набрзина кога сакате да ги користите. Едноставна форма, но практична, не гледам дома во а. Ова ќе ви даде многу повеќе простор во вашиот плакар. Совршено за уредување на облеката. Тоа ви помага да заштедите многу простор. Можете да ја класифицирате облеката за да ја користите оваа закачалка за повеќе функции. Willе ги задржи вашите закачалки уредни и немате потреба да ги најдете набрзина кога сакате да ги користите. Едноставна форма, но практична, не гледам дома во а. Опис Оваа ставка е организатор за закачалка за облека направен од премиум метал. Можете само нив на решетката. Тоа е многу и не е лесно да се деформира или оштетува. Можете да ги користите овие во плакарот за спални простории, плакарот за палто или на кое било друго место што имате облека на закачалки што ви требаат за да заштедите простор.