ЈАРДВЕ Порибување Подароци За Полнење Божиќни Колачиња Третирајте Хартиени Кутии: 30 парчиња Божиќна Торта За Хартија Закуски Подароци Кутии За Празнични Забави Ф?
  • Неодамнешно

ЈАРДВЕ Порибување Подароци За Полнење Божиќни Колачиња Третирајте Хартиени Кутии: 30 парчиња Божиќна Торта За Хартија Закуски Подароци Кутии

DEN 391.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направен од Божиќна Хартиена кутија, прекрасните кутии се ефтин начин за разубавување домашни подароци и добрите! Цврст и издржлив, совршен за семејно добро или уживање За божиќно давање. Божиќната црвена, зелена, бела фестивалска боја со Новогодишна елка, снегулка, порибување, капа, среќен Божиќ помош за оваа добрите кутии создаваат радосна атмосфера. Кутиите За божиќно уживање се спакувани рамно и лесно се преклопуваат. Вие едноставно ги повлекувате страните во форма и основата ќе се заклучи во позиција. Не е потребна дополнителна подготовка или лепило. Совршен начин за презентирање подароци за сите празници. Тие персонализиран допир при подароци и се совршени за сапуни, чоколади, услуги за забави и мали подароци. Опис Кутиите За божиќно уживање се спакувани рамно и лесно се преклопуваат. Вие едноставно ги повлекувате страните во форма и основата ќе се заклучи во позиција. Не е потребна дополнителна подготовка или лепило. Карактеристики-Боја : како што е прикажано-Материјал : Хартија-Големина : 17. 34 инчи-Изработени Од Божиќна Хартиена кутија, прекрасните кутии се ефтин начин за разубавување домашни подароци и добрите!- Цврст и издржлив, совршен за семејно добро или уживање За божиќно давање.