Комплет За Чистење оџаци Комплет За Чистење Оџаци Должина од 26 СТАПКИ, Комплети Алатки За Чистење Оџаци со Најлонски Флексибилни Прачки 6/8/10/12, Комплет За Четки За О?
  • Неодамнешно

Комплет За Чистење оџаци Комплет За Чистење Оџаци Должина од 26 СТАПКИ, Комплети Алатки За Чистење Оџаци со Најлонски Флексибилни Прачки 6/8/10/12,

DEN 3624.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ ИЗДРЖЛИВИ НАЈЛОНСКИ ПРАЧКИ ] - флексибилниот комплет за чистење оџаци содржи 6/8/10/12 прачки, секоја прачка 1 метар во должина Направено од најлон, издржлив, еластичен и хемиски отпорен. Дизајниран со тркалезни фитинзи нема да го оштети грипот кога е во движење. [ВРТИ НАПРЕД И НАЗАД ] - со флексибилна глава На Четка, ова чистење на оџакот лесно се ротира со голема брзина со вежба. Тоа ви овозможува да ја извршите вежбата и напред и назад. [ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ] - издржливите прачки на овој систем за чистење на ротирачкиот оџак на саѓи може да се поврзат заедно или да се расклопат за да се прилагоди должината на цевката. Без завртка, лесна за поврзување и одвојување. [ЕДНОСТАВЕН за РАКУВАЊЕ ]- комплетот за чистење оџаци поддржува моќно метење и рачно бришење. Само прикачете го на вежба за напојување, ефикасно ќе го избрише саѓи. Чувајте го вашето семејство безбедно и вратете ви чист оџак. [ШИРОКА УПОТРЕБА ] - Нашите Флексибилни прачки можат лесно да чистат околу тесните свиоци и аглите од 45 степени, добивајќи право до аглите. Алатките за чистење оџаци можат да ги исчистат сите форми на метален или тули оџак. Карактеристики : 1. Моќта брише отстранува повеќе наслаги од традиционалното убедливо и е далеку пољубезна за сите канали и облоги од нерѓосувачки челик. Комплетот за Оџаци вклучуваше 6/8/10/12 прачки,глава за чистење, адаптер за вежба, клуч ален. Прачките за чистење оџаци се квалитетен производ, дизајниран за убедливо тесни свиоци во обложени и двоѕидни оџаци. Нашите флексибилни прачки можат да чистат тркалезни тесни свиоци и агли од 45 степени. Компактен, лесен и пренослив. Оџак прачка со високи перформанси тоа е корисно, корисно.