капак на таблет КОМПЈУТЕР Компатибилен Со Јазичето Леново P11 Pro 11.2 2 gen 2022 Тенок Преклопен Држач Фолио Таблет Случај, Прилагодлив Отвор За Ремен За Прицврстување Сло?
  • Неодамнешно

капак на таблет КОМПЈУТЕР Компатибилен Со Јазичето Леново P11 Pro 11.2 2 gen 2022 Тенок Преклопен Држач Фолио Таблет Случај, Прилагодлив

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одговара на различни модели на таблети Обезбедува сигурна заштита. Овозможува лесен пристап до уредот. Издржлив и долготраен. Идеален за дома и патување. Одговара на различни модели на таблети. Обезбедува сигурна заштита. Овозможува лесен пристап до уредот. Издржлив и долготраен. Идеален за дома и патување. Чувајте го вашиот таблет безбеден и безбеден со нашата палета на кутии за таблет КОМПЈУТЕРИ. Нашите куќишта се дизајнирани да одговараат на различни модели на таблети и да обезбедат сигурна заштита за вашиот уред. Без разлика дали го користите вашиот таблет дома или во движење, нашите кутии за ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕРИ ве покрија.Компатибилни Модели : Компатибилен Со Јазичето Леново P11 Pro 11.2" 2 gen 2022 (Тб-138 FC/ТБ-132 FU) Карактеристики На Производот На Таблетот : - Заштитете ја таблетата од лизгање, гребнатини и отпечатоци од прсти.- Функцијата за држач може да ви овозможи прилагодливи и удобни агли на гледање за да ја прочитате вашата е-книга или да гледате видеа лесни за инсталирање и расклопување-слотови со 3 картички Компатибилни со секојдневна употреба, чувајте ги уредот и картичките во овој издржлив случај-Отворите Компатибилни со моќност, слушалки, камера итн.